Tehnica AromaTouch® este aplicarea uleiurilor esentiale pe spate si picioare. Aceasta tehnica combina beneficiile unice ale atingerii umane cu puterea uleiurilor esentiale pentru a crea o experienta generala de wellness. Uleiurile esentiale utilizate in tehnica AromaTouch au fost alese pentru proprietatile lor aromatice individuale si combinate.

Tehnica AromaTouch® a fost dezvoltată pentru a maximiza beneficiile uleiurilor esențiale. Beneficiile sale puternice pot fi furnizate în mod eficient la fel de bine atât de către pasionatul de uleiuri esențiale novice, cât și de către profesionistul de sănătate. ” Dr. David K. Hill 

Uleiuri esentiale doTERRA®

Utilizeaza uleiuri esentiale

Tehnica AromaTouch®

Prospetime in casa ta

Sfaturi si recomandari pentru a avea o casa in care se respira un aer curat si sanatos!

KIT CADOU AromaTouch®​


Tehnica AromaTouch oferă o experiență uimitoare în uleiul esențial. Când o oferiți cuiva altcineva, puteți folosi acea dată personalizată, oferindu-le tehnica. Apoi, luați 15 minute pentru a vorbi despre experiența lor, oferiți-le o imagine de ansamblu asupra doTERRA și întrebați dacă au avut o experiență puternică cu uleiurile. De asemenea, puteți crea o relație excelentă bazată pe servicii și îngrijire, ceea ce face din aceasta o modalitate excelentă de a vă construi afacerea.