Despre Apa Kangen – Intoarcerea la origini

posted in: Apa Kangen | 0

Apa Kangen
Intoarcerea la origini

Proprietăţile apei Kangen

Sanatate, fericire si viata lunga – este ceva ce ne dorim cu totii si multi factori diferiti iti pot afecta obiectivele de sanatate. Acesta este motivul pentru care multe persoane cauta diferite optiuni atunci cand vine vorba de un stil de viata sanatos. Apa Kangen are diferite formule, care au un nivel de pH cuprins între 8,5 si 11.

Tipuri de apa si calitatea ei

Calitatea apei este o problema de maxima importanta si ar trebui sa ne preocupe pe toti, indiferent de pregatirea pe care o avem sau de situatia materiala. Sanatatea noastra depinde de sursa de apa!

Aparate pentru Apa Kangen

Apa Kangen este apa sanatoasa si curata,  creata cu ajutorul tehnologiei inovatoare de la Enagic®. Nu numai ca aceste dispozitive va filtreaza apa de la robinet, dar produc si ape alcalizate ionizate prin intermediul electrolizei. Aceste ape pot fi utilizate in diverse scopuri, inclusiv baut, gatit, frumusete si curatare.

Avantajele apei electrolizate Kangen

„Am examinat peste 300.000 de stomacuri si intestine in cei 35 de ani de activitate si am realizat ca sanatatea noastra depinde in mare masura de viata noastra dietetica. Este recunoscut pe scara larga in profesia medicala ca un colon sanatos si curat este unul dintre cei mai importanti precursori ai sanatatii si ca marea majoritate a bolilor corporale isi au originea intr-un colon acid si murdar. Apa este esentiala pentru sanatatea ta. Apa Kangen este apa bogata in alcaline si este considerata cea mai buna apa potabila datorita puterilor sale incomparabile de hidratare, detoxifiere si anti-oxidare."
Dr. Hiromi Shinya
Medic chirurg gastroenterolog

Schimba apa, schimba-ti viata!