Dentalsana are ca obiectiv principal asigurarea confortului pacientilor atat din punct de vedere al sigurantei tratamentului cat si al calitatii acestuia. Dr. Iana Mirela Cristina, medic stomatologie generala, avand competente in endodontie, pedodontie(asistenta stomatologica oferita copiilor), implantologie orala, alaturi de o echipa de medici specialisti care au urmat cursurile celei mai prestigioase Universitati de profil din tara va ofera o gama completa de servicii stomatologice. 

Echipa noastra, pregatita in permanenta in domeniul stomatologiei moderne, prin participarea la cele mai importante cursuri de perfectionare din tara si strainatate, in colaborare cu tehnicieni dentari experimentati, va ofera tratamente stomatologice de o calitate deosebita.

Consultatia

Consultatia stomatologica se efectueaza cu camera intraorala pentru intocmirea fisei pacientului, a planului de tratament si a stabilirii costului tratamentelor. Utilizand tehnologia de ultima ora, avem posibiliatea ca, plimband o camera intraorala in interiorul cavitatii bucale sa va aratam in timp real pe monitoare, problemele dentare pe care le aveti. Aceasta procedura este nedureroasa si nu are efecte adverse.

 

Estetica

Ce este un chip frumos fara un zambet pe masura?! Estetica dentara ne ajuta sa ne atingem idealul de frumusete si sa ne intregim aspectul. Clinica noastra da atentie cerintelor dumneavoastra si incearca sa le satisfaca prin folosirea unora dintre cele mai bune trucuri si metode de “infrumusetare” dentara. Pentru obtinerea zambetului mult dorit, va aducem in ajutor multiple tehnici:

 • albire dentara
 • fatete si coroane dentare integral ceramice
 • aparate dentare fixe pentru indreptarea dintilor, confectionate din materiale fizionomice: ceramica si safir
 • aparat dentar lingual incognito

Endodontia

Devitalizarea dintelui, tratamentul canalelor radiculare prin tehnicile cu instrumentar manual si rotativ precum si obturarea canalelor radiculare reprezinta sansa oferita de medicii nostri dintilor dumneavoastra dupa ce acestia au suferit un traumatism sau au fost afectati de carii profunde si complicate. Scopul nostru este sa incercam sa salvam pe cat posibil dintii afectati de procese carioase pentru ca stim cat sunt de importanti pentru dumneavoastra in viata de zi cu zi.

Protetica

dsc00677-1

 

Teoria spune ca orice dinte devitalizat devine friabil, deci trebuie “protejat” cu o coroana dentara. Fie ca vorbim de coroane dentare necesare ca masura de tratament, fie ca vorbim de coroane sau fatete dentare menite sa ne aduca “zambetul de revista”, in clinica Dentalsana beneficiati de o gama larga de tipuri de coroane dentare si materiale variate din care puteti alege.

Chirurgie

Extractia dentara, cea mai comuna manopera chirurgicala, pune de cele mai multe ori probleme pacientilor: emotii, durere, stres post-operator.

dsc00811Apeland la serviciile clinicii noastre puteti uita se astfel de griji pentru ca va oferim: siguranta folosirii corecte a anesteziei si a manoperei potrivite dumneavoastra printr-o anamneza efectuata corect si cu atentie si indicatii sau sfaturi post-operatorii complete care sa va reduca la minim stresul dupa interventia chirurgicala. 

Atunci cand vorbim de implantologie, aceasta ne ofera posibilitatea restaurarii morfo-functionale dupa extractia dentara. Reprezinta o metoda moderna si des utilizata in stomatologie care, atunci cand “terenul” ne permite, ne poate scapa de grija purtarii unei proteze sau ne poate reda aspectul estetica la care am visat.

Pedodontie

Copiii sunt pe primul plan cand vorbim despre profilaxie si educatia in sanatate. Inca de cand suntem mici ne temem de dentist si de acel aparat numit “freza”, care ar inspaimanta si cea mai curajoasa persoana. Pentru cat mai putine vizite in cabinetul stomatologic este bine sa ii introducem pe cei mici pas cu pas in aceasta lume a Zanei Maselute. De la un simplu periaj dentar, primul dinte cazut, pana la sigilarea dintilor permanenti, fiecare pas este important in cresterea si dezvolatarea armonioasa a copiiilor dumneavoastra, iar noi va ajutam sa faceti acesti pasi mai usori. In clinica noastra, copiii beneficiaza de toata atentia cuvenita, un loc de joaca pentru minutele de asteptare inainte de programare si “surprize” de la Zana Maseluta.

Conditii de igiena

 

Dentalsana va asigura conditii de igiena si asepsie in conformitate cu cele mai inalte standarde europene, avand un control strict asupra sterilizarii. Eliminam astfel orice risc de contaminare cu virusul HB, HIV, sau alte boli. Eficienta sterilizarii este verificata si acreditata de ministerul sanatatii.

Produse stomatologice folosite

DentalSana foloseste pentru pacientii sai produse stomatologice de calitate, provenite de la renumiti furnizori in domeniu (Kerr Septodont, Ivoclar, 3M), implante Bredent(Germania) si Mis(Istrael), Bio-Oss (Geistlich, Elvetia), membrana resorbabila Bio-Side (Geistlich, Elvetia) etc. Cu acestea, tratamentele noastre sunt eficiente si durabile.

Dotari cabinet

Dentalsana are in dotare aparatura stomatologica moderna. Va prezentam cateva dintre echipamentele noastre:

 Picture 123SONY DSCPicture 099

 • unituri dentare
 • camera intraorala
 • lupe endodontie Zumax SLH
 • lampa de albire de ultima generatie ZOOM2
 • prophy-jet, dispozitiv utilizat in profilaxia dentara pentru indepartarea petelor, a placii bacteriene si a depozitelor moi de pe suprafetele dentare. Acest dispozitiv pulverizeaza pe suprafetele dentare un amestec de apa, aer si pulbere de bicarbonat de sodiu.
 • aparat dentar cu ultrasunete pentru detartraj
 • apex locator, un aparat care permite masurarea electronica cu exactitate a lungimii canalelor radiculare pentru sigilarea(obturarea) perfecta a acestora
 • motor de endodontie-modelul X-Smart al firmei Dentsply Maillefer ce permite largirea canalelor radiculare cu ace rotative care sunt mult mai eficiente decat acele manuale clasice de canal
 • fiziodispenser NSK, aparat conceput pentru manoperele chirurgicale de implantologie.
 • aparatura de sterilizare
 • aparat cu ultrasunete pentru curatarea instrumentarului
 • sigilator pentru infolierea si sigilarea instrumentarului
 • distilator(aparat pentru producerea de apa distilata)